Dobrodošli na bordovremeplov.ba

Bordo vremeplov

Dobrodošli na prvi bordo portal posvećen historiji Fudbalskog kluba Sarajevo.

03.05.2022. 11:51
Semir Zilić

...

Portal bordovremeplov.ba, nastavak je projekta "Bordo vremeplov: Historija FK Sarajevo". Nakon odštampane monografije iz jula 2018. godine, od istog autora, Semira Zilića, sada stiže i novi specijalizovani portal posvećen historiji tima sa Koševa.

Na portalu ćete moći svakodnevno čitati o pričama iz prošlosti, podsjećanjima na legende, ali i ostale zaslužne fudbalere i trenere, te zanimljive događaje koji su obilježlili historiju bordo kluba. Pored priča iz prošlosti, moći ćete čitati i o najnovijim aktuelnostima, najave predstojećih, ali i izvještaje sa posljednjih utakmica, kao i tekstove o statističkim parametrima.

Poseban dio portala odnosi se na kompletne statističke podatke o svim sezonama, utakmicama, igračima i trenerima. Za pristup detaljnim statističkim podacima, potrebno je da budete registrovani kao Premium korisnici, odnosno da posjedujete knjigu "Bordo vremeplov". Ukoliko ste već ranije kupili monografiju, potrebno je da se obratite administratoru stranice sa zahtjevom, a putem jednog od dostupnih kanala komunikacije, koje možete pronaći ovdje. Putem istih kanala komunikacije, možete i naručiti knjigu, ukoliko istu ne posjedujete.

Bitno je istaći da trenutno na stranici možete pronaći podatke o sastavima i strijelcima sa svih do sada odigranih utakmica, dok će sekcije sa tekstualnim i video izvještajima, kao i fotografijama sa istih, biti ažurirane na dnevnoj bazi, pa vam preporučujemo da portal posjećujete svakodnevno, kako biste mogli uživati u podsjećanju na slavnu historiju našeg kluba.

2:2

PLBiH, 6. kolo
Asim Ferhatović Hase, 14.09.2024.